Kuchyňská zástěra barista Cross
Zástěra má zapínání na přezky ve stytu Dungaree, kovová očka v pase pro snadnější zavazování, přední středovou kapsu s přihrátkou na pero. Celá kapsa má rozměry na šířku 26 cm a hloubku 21 cm. ozici jsou náhradní pásky na úvaz. Možno prát na 60 st. C
Materiál: 100 % Bavlna, Gramáž: 320 g/m²
| Kategorie: | Pánské zástěry | 
|---|---|
| EAN: | Zvolte variantu | 
| Pohlaví: | Unisex | 
| Materiál: | 100% Bavlna | 
| g/m²: | 320 | 
| Střih: | Kapse | 
| Výprodej: | 0 | 
Doporučená péče
- Šetrné praní v pračce na 60 °C
- Šetrné průmyslové praní na 85 °C
- Sušit v sušičce, normální program při nízké teplotě
- Žehlit při nízké teplotě
- Chemicky čistit, pouze benzinem a tertechloretylenem
- Nepoužívejte bělidla
Tabulka velikostí
| Velikost | Délka (A) | Šířka (B) | 
| U | 86 | 72 | 
* Textil se měří ode švu ke švu položený na stole, obvod je přibližně dvojnásobek.
 
                            Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
                    
                        5,0
                    
                    
                        
                                                
                    
                                                
                    
                                                
                    
                                                
                    
                                                
                    
    
            
                                1 hodnocení
                    
                    
                
                                        
                    Přidat hodnocení
                
                    
                            
                                5
                            
                            
                        
                        
                            
                                4
                            
                            
                        
                        
                            
                                3
                            
                            
                        
                        
                            
                                2
                            
                            
                        
                        
                            
                                1
                            
                            
                        
                        
 
 
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                                                                                                                                                                                     
                                                                                                                                                                                     
                                                                                                                                                                                     
                                                                                                                                                                                     
                                                                                                                                                                                     
                                                                                                                                                                                     
                                                                                                                                                                                     
                                                                                                                                                                                     
                                                                                                                                                                                     
                                                                                                                                                                                     
                                                                                                                                                                                     
                                                                                                                                                                                     
                         
                         
                         
                        