Outlet Box - dej oblečení druhou šanci

  

Pokud hledáte způsob, jak si pořídit kvalitní a levný textil, máme pro vás skvělou nabídku. Protože prodáváme pouze nové a nenošené zboží, tak jsme na vrácené nové nebo vyzkoušené zboží vymysleli Outlet Box. Je ideální pro ty, kteří chtějí ušetřit peníze a zároveň si dopřát něco nového do šatníku.

Co je Outlet Box?

Outlet Box je mix zboží, které je nové, zákazníkem nepřevzaté nebo zboží vyzkoušené a vrácené. Zboží není nijak poškozené, jen ho doporučujeme před použitím vyprat. Zboží je za výrazně nižší ceny, v průměru je cena zboží v Outlet Boxu o 65% nižší, než klasická cena zboží. Nemůžete zde uplatit možnost slevy ani vrácení nebo výměny zboží.

Outlet Box si můžete objednat na našem e-shopu v sekci Outlet. Máme boxy pro různé pohlaví a velikosti:

- Dámský Outlet Box
- Pánský Outlet Box
- Dětský Outlet Box

Každý box obsahuje různé druhy textilu v pouze jedné velikosti, jako jsou trička, mikiny, šaty, kalhoty, bundy a další. Na stránce každého boxu najdete seznam konkrétního obsahu zboží. Můžete si tak vybrat box podle svých preferencí a potřeb

Outlet Box má mnoho výhod:

- Ušetříte peníze: Zboží v boxu je za velmi výhodnou cenu, která je mnohem nižší než původní cena zboží.
- Obnovíte svůj šatník: V boxu najdete různé kousky oblečení, které můžete zkombinovat do nových outfitů.
- Podpoříte ekologii: Tím, že si koupíte zboží, které by jinak skončilo na skládce nebo v popelnici, přispějete k ochraně životního prostředí a snížení plýtvání.

Nečekejte a objednejte si svůj Outlet Box ještě dnes! 

 

Zde ukázka, co může Outlet Box obsahovat: